Capturarea Steagului

Capturarea Steagului v1.1  – Jucatorii se impart in doua echipe. Obiectivul fiecarei echipe este capturarea steagului echipei adverse si aducerea acestuia in propria baza. Steagul trebuie transportat in mod vizibil (nu este permisa ascunderea lui in vesta). Aceasta versiune poate cunoaste doua variante, “Steagul Viu” sau “Steagul Mort”. In varianta “Stagul Viu” steagul este lasat jos in cazul in care cel care poarta steagul este lovit si un alt jucator poate lua steagul de jos. In cazul “Steagului Mort”, daca cel ce poarta steagul este lovit, trebuie sa se reintoarca cu el in baza de unde l-a luat, inainte ca steagul sa poata fi capturat din nou.

Capturarea Steagului v1.2  – Jucatorii se impart in doua echipe. Obiectivul fiecarei echipe este transportarea steagului propriei echipe in baza echipei adverse. Steagul trebuie transportat in mod vizibil (nu este permisa ascunderea lui in vesta). Aceasta versiune poate cunoaste doua variante, “Steagul Viu” sau “Steagul Mort”. In varianta “Stagul Viu” steagul este lasat jos in cazul in care cel care poarta steagul este lovit si un alt jucator poate lua steagul de jos. In cazul “Steagului Mort”, daca cel ce poarta steagul este lovit, trebuie sa se reintoarca cu el in baza de unde l-a luat, inainte ca steagul sa poata fi capturat din nou.

Capturarea Steagului v2  – Steagul Central – In acest scenariu avem doua baze si un singur steag plasat in mijlocul terenului, la distanta egala fata de cele doua baze. Cand se da semnalul, fiecare echipa porneste dintr-o baza. Obiectivul este transportul steagului in baza adversa. Daca cel ce duce steagul este lovit, oricine poate ridica steagul.

Capturarea Steagului v3  – Atinge steagul – Doua echipe sau mai multe au ca unic obiectiv atingerea steagului. Echipa care are primul jucator in viata care atinge steagul castiga. Acest scenariu se joaca in camp deschis.

 

Capturarea Steagului v4  – Steagul Vagabond – Aici, avem un steag si doua echipe. Una din echipe preia steagul si intr-o anumita perioada de timp trebuie sa isi stabileasca o baza, oriunde in teren si sa il apere. Echipa adversa trebuia ca la expirarea timpului sa porneasca in cautarea lor si sa aduca steagul in propria baza. Odata steagul adus in propria baza, locul acestuia ramane fix si nu mai poate fi modificat. Totusi, echipa aparatoare poate recupera steagul si sa il duca inapoi in baza stabilita initial sau sa aleaga alta baza oriunde in teren.

 

Scenarii Airsoft        
material realizat de
Ghost Leader